Од сега македонските компаниите имаат нов канал на продажба, сигурен и доверлив партнер со кој ќе ги растат продажбите и бизнисот.

Купувачите имаат нова шопинг дестинација, ā на нет – избор од над 100.000 производи и брза достава.

– Ако некој може да го смени онлјан купувањето, односно да го донесе до ниво како што го знаеме само во развиените земји цврсто верувам дека тоа е Ананас. Верувам дека ќе направиме револуција во е-трговијата во регионот, а посебно задоволство ми е што токму првата земја од планот за експанзија е Македонија. Верба секако не е доволна ако не е проследена со јасна визија и планови и поддржана со ресурси и луѓе – а тоа го имаме.

Благодарност на сите партнери кои го препознаа потенцијалот од самиот почеток и секако благодарност до целиот тим кој посветено работи и учествува во менување на е-трговијата!, рече Ангелов ска.