Велески: Од денес студентскиот дом “Скопје” има службеник за млади

11

Денес нашата институција доби службеник за млади.

Нашиот колега Орданчо Данев од денес како службеник за млади, ќе одржува редовна комуникација и соработка со студентите и младите вработени, за нивните потреби и проблеми во рамките на нашата институција, објави пред малку директорот на Студентскиот дом “Скопје”, Виктор Велески.

Обезбедување на информации за студентите и информирање на истите за сите новости и промени во нашата институција, и активно учество во сите младински активности.