Во просториите на салата на Совет на општина Кисела Вода, денес се одржува крводарителска акција.

“Денес заедно со администрацијата се приклучивме на крводарителската акција организирана од страна на Црвен Крст.
Крводарителската акција ќе трае до 15:часот.”, напиша на својот ФБ профил градоначалникот на општина Кисела Вода, Филип Темелковски.