Дечки!
Седмата книгичка е спремна!
Поврзана е со едно кафуле каде што работев и ги обожавав сите!

Дали можете да погодите за кое кафуле станува збор!?

Ајде да видиме овие нинџи дали успеаа во тоа да го сопрат лошиот Co-Flu и на кој начин!
Читкајте и уживајте во карантинот!

Многу љубов,
Диана Ситниковска