Еј, Дечки, дечки!

Денес нинџите малце задоцнија, но нема врска!

Тие сепак се потрудија повторно да го спасат светот, како и секогаш!

Прочитајте ја 10тата најнова МИНИ прикаска и видете дали тие успеаа во тоа! ^_^