Министерот за Внатрешни работи Оливер Спасовски денес го слави 47 роденден.

Според статистиката Спасовски важи за најуспешен министер за внатрешни работи од осамостојувањето на земјата со најголем број на заплени за дрога, оружје, уапсени криминалци…

Во време на министерувањето на Спасовски, Македонија е најбезбедна земја во Западен Балкан и меѓу најбезбедните во Европа.

Министре среќен роденден!