Во текот на вчерашиот ден скопјанец пријавил дека 21- годишно момче исчезнало пред три дена.

Имено на 21 мај 2018 година 49- годишниот A.С од Скопје пријавил дека на 18 мај 2018 година од 12 часот и 30 минути од домот се оддалечил 21- годишниот  А.С.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.