Огнена стихија во Прилеп уништи дом на две семејства (ВИДЕО)

1346

Огнена стихија во Прилеп го пеплоса домот на две семејства на ул. Ристо Крле, во близина на скривниците.

Во моментов четири противпожарни екипи го гаснат пожарот.

Според првичните информации пожарот напрво почнал да се шири на таванот, највероватно од од запален оџак.