По низата апсења на криминалците од групата од Грчец, полицијата денеска уапси уште еден нарко дилер кој беше баран со потерница во врска со оперативната акција „Планина“.

Како што дознаваме, околу 12.30 часот во Скопје е уапсен С.Е. од Грчец. Очигледно продолжува бескомпромисната акција на полицијата за апсење на нарко дилерите.