Во тек е гласањето за избор на учесници во реалното шоу “Задруга 6”.

Кристина Јанева, бизнисменка од Велес е една од можните учеснички во реалното шоу, се разбира доколку ја добие нашата поддршка.

Со клик на следниот линк на Инстаграм имате можност да гласате за учество на Кристина во “Задруга 6”.

Гласај тука. 

Јанева е љубител за фитнес, патување низ светот и добра забава, според нејзините блиски. Да го видиме нејзиното однесување и во Задруга 6.