СДСМ со шега за слабиот одзив на протестот на Мицкоски: Им благодариме на ДПМНЕ за почитување на протоколите и негрупирање повеќе од 6 луѓе на отворено

63

СДСМ се пошегува на твитер со ВМРО ДПМНЕ, поради слабиот одџив на нивниот вчерашен протест: