Увидот на опел омегата, клучниот доказ во случајот “Монструм” е прекинат, бидејќи се чека да пристигне крим техничар од МВР за да го отвори возилото.

Судиите од Кривичниот суд и обвинителите од СЈО го видоа автомобилот, кој веќе шест години е сместен во депото на Агенцијата за управување со одземен имот, но не можат да влезат внатре бидеји истиот е заклучен.