Советникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Совет на Општина Штип, Љубе Здравков преку коментари на ФБ се заканува на неистомисленици.

Според твитот господинот Здравков е ВМРО до гроб ама не сфаќа дека времето на закани и притисоци помина. Сега господинот Љубе Здравков ќе го направиме познат, стои на твитер профилот на “Сплинтерот”