Филипче: Петок на полноќ се прави подготовка за втора трансплантација на срце

42

Петок на полноќ се прави подготовка за втора трансплантација на срце во историјата на нашата земја, објави пред малку министерот за здравство, Венко Филипче.

Ова се дел од колегите на Кардиохирургија кои се дежурни вечерва, им посакувам многу успех на сите, да им држиме среќа