Се придржуваат ли жителите на Прилеп до препораките од СЗО, за спречување на коронавирусот?

Фотографиите во продолжение се направени денес пред банкарските филијали во Прилеп, каде се гледа дека помеѓу луѓето нема ни два сантиметри растојание, а не два метри.

 

Фото: Игор Гркоски