На социјалните мрежи денес се појави слика од парк во Прилеп кој е во близина на Могилата на непобедените. На фотографијата се гледа како се забавуваат лица во поодминати години…

Во описот на сликата стои: Парк за деца и повозрасни (Децата од Чачорица).