Во прилог е доказот за манипулацијата која дополнителниот заменик министер Цветан и неговиот советник Марјан Атанасов, ја прават со земјоделците.

Имено ова е записник во кој советникот на Цветан, констатира дека Екрем Јаји не постапил согласно укажувањето и не ја отстранил узурпацијата. Квалификувајќи го како узурпатор со овој записник му е скратено правото на обештетување.

 

Цветане кажете му ја вистината и престанете да ги злоупотребувате земјоделците за приватни цели.

loading...