Ако некогаш сте се запрашале како наеднаш се случуваат координирани напади од ботови на фб и твитер,треба да знаете дека постои група “Дувло” на фб со преку 3000 членови кои имаат околу 7000 профили на фб и твитер и работат по директива на швалерката на #ЧаоМицко, Мартина Антиќ.

Твит на Чичко Стоилко

loading...