Дечки, денес Co-Flu повторно не нападна! Во минатата прикаска не успеавме да го фатиме непријателот!Не фати ептен неспремни:

Прочитајте ја оваа мини прикаска со новите Нинџи и видете дали овие Суперхерои успеаа да го фатат овој пат!