Еј, Дечки!
Денес е Среда што значи дека 6тата МИНИ книгичка е конечно објавена!
Јеее! Возбудливо!
Оваа слатка МИНИ Книгичка е за едни Суперхерои кои доаѓаат од една друга држава!

Можете ли да погодите за која држава станува збор?! ^_^
Сите ние сме Суперхерои!

Ајде да видиме дали овие Суперхерои го фатија лошиот Co-Flu или пак им избега!

Читкајте и уживкајте во карантинот,
Многу гушки од мене,

Прочитајте ги и останатите книгички на сајтот на Диана Ситниковска.