Овој петок во Прилеп, на просторот на стадионот во паркот Могила ќе се случува вистински спектакл!!!

Влезници по промо цени онлајн на www.vleznica.mk www.karti.com.mk и на добро познатите продажни места ширум републиката!!!

📠 077 532 999