Неготинец бил каснат од куче додека се движел по улицата „Гоце Делчев“ во Неготино.

Портпарол на СВР Велес Верољуб Додевски, кој ја потврди информацијата, појасни нападот се случил вчера, кога 47-годишниот Неготинец пријавил дека куче скокнало врз него и го каснало на градите.