Како што веќе објавивме, полицијата врши претреси во домовите на дел од лекарите и перосоналот на скопска Онкологија, а пред кратко време влегле и на клиниката.

Се прават претреси во домовите на бивши директори и персонал на клиниката, за кои постојат сомнежи дека учествувале во злоупотребите на клиниката.