“Опожарена е куќата на еден наш член.

Потребни се донации за санирање на штетите во шо побрз период односно пред да паднат температурите под нулата.

Битолчани и Чкембари, да бидиме солидарни со фамилијата во ова тешко време за нив и заедно да му помогниме.

На натпреварот во сабота (ПЕЛИСТЕР – Башкими 13ч) ќе бидат поставени кутии во кој ќе можите да ја оставите вашата парична донација.

Исто така можи да се донира и на Трансакциска сметка 200003791663062

на име Андреј Петровски”

Стои во денешното соопштение на навивачката група” Чкембари” од Битола.