На социјалните медиуми се споделува видео од изјава на Костадин Ацевски кое се однесува на кандидатот за пратеник во 6 та Изборна единица, Ема Нешковска.

“Многумина ветуваат, ама има и такви кои веруваат во луѓето и исполнуваат…
За Ема Нешковска, зборот е збор!!!”

Имено станува збор за остварено ветување од Нешковска до жителите на населбата Циглана за асфалтирање на патот до манастирот Христово Преображение.