Во тек е прес конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Основниот јавен обвинител на ОЈО Скопје Гаврил Бубевски за случајот со грозоморното киднапирање и убиство на малолетничката Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски.

ЛИНК ОД ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈАТА