По објавувањето на денешната аудио снимка, помеѓу Јанушев и Јанакиевски зовреа социјалните мрежи но и низ градовите се испраќаат пораки.

Граѓаните во Делчево денеска со транспарент против насилство врз жените го пречекаа Јанушев!