Криењето на сопствената неспособност зад Обама, не е ништо друго освен потврда на тоталната неспособност да се справите со вистинските проблеми на граѓаните. Особено во Чаир.

Не им зборувајте за Обама. Зборувајте им за неасфалтираните улици, немањето водовод и канализација. Субстандардните услови на живеење. Во 21 век. Во општина што “обамовски” ја водевте и ја водите.

Евтини се приказните. Па макар и Обама да ги “раскажува” …

 

ФБ статус на градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов.