Во изминативе неколку дена низ градскиот плоштад во Прилеп, повозрасен маж води кампања за пратеник.

Според видеото кое го добивме и краткиот текст прилепскиот “Рамбо” имал желба да седне на пратеничко столче но со поддршка од ВМРО-ДПМНЕ.

Погледнете ја кампањата на “Рамбо”.


Најважно пд се е тоа што "Рамбо" за разлика од оние кои бара поддршка се продржува по препораките и носи маска.