Зошто таткто на Мицкоски не е во самоизоалција после објавата дека мајка му е позитивна на коронавирус? Или и тој не живее со неа и не е во добри односи?

Фотографијата е од денеска(недела), 18 часот во Влае!

Твит на Рецепционерот Таљат