Зорица Ѓорчевска пред малку на својот ФБ профил објави апел за поради исчезнувањето на нејзината ќерка.

“Утрово во 07:20 часот, мојата ќерка Вања Ѓорчевска излезе за на училиште и и се губи секаква трага.

Облечена е во црни пантолони со странични џебови, светло плав џемпер, црна кратка зимска јакна и бели најк патики со кафеава лента на ѓонот.

Последен пат е видена во Дебар маало на пат кон Песталоци.

Доколку имате било каква информација јавете се на 075 400 816 или во најблиската полициска стааница”