Кире Анѓелески од Битола боледува од амиотрофична латерална склероза.

За лекување со матични клетки во Русија потребни му се 22.000 евра.

Да бидеме хумани и да му помогнеме на Кире да продолжи со својот живот.

Хуманите луѓе можат да донираат средства на:

-Жиро сметка: 200002707342354 на име Митра Анѓелевска

– Од мрежата на А1 на тел 143465

– Од мрежата на Тмобиле 143137