Рецепционерот на твитер има објавено фотографија со портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ каде го прашува околу загриженоста за здравјето ма граѓаните и почитување на меките за ковид-19.

“Наум Стоилковски во колку ти е пресот за да те слушнам како збориш дека си загрижен за здравјето на граѓаните!

Или може да твитнеш додека седиш на улица Македонија, пиеш кафенце со фамилијата нели согласно мерките или од отсјајот така се гледа”