Предмалку до редакцијата пристигна видео материјал од пожар на куќа во Куманово каде има оставено краток коментар дека и покрај неколкуте јавувања на противпожарната станица возило нема сеуште, а куќата е скоро изгорена.

Полицијата пристигнала на местото на пожарот навремено.