Најголемата Балканска ѕвезда Теа Таирович ќе одржи голем концерт и ќе направи ноќ за паметење.

Поголемиот дел од влезниците се веќе распродадени и истите по промотивни цени до недела 30 јуни ќе може да се купат во Тобако Плус, Т.А Бран, Кафе Мун и сите продажни места на Мк тикетс ширум републиката.

 

Интересот за настанот е огромен и се очекуваат посетители од сите делови на Македонија.