СДСМ и Коалицијата за европска иднина имаат јасна визија и конкретен план, како да обезбедиме европска иднина за нашите граѓани и уште поголеми плати и пензии, повеќе инвестиции, повеќе и подобри работни места!

Да обезбедиме правда и грижа за сите, да создадеме европски квалитет на живот, безбедност, мир и стабилност, да станеме членка на Европската Унија, за да оставиме држава за младите, нашето најголемо богатство!

Имаме Програма за европска иднина! Јасна, прецизна, конкретна, реална, програма за сите!

Нема откажување од иднината!

Прочитајте ја програмата за европска иднина достапна на интернет страницата на СДСМ на следниот линк: https://sdsm.org.mk/parlamentarni-izbori-2024