“С.П.Д се иницијалите на таканаречената “мешетарка” од прекршоци која што кине казни за одредена парична награда” стои во новото писмо кое пристигна на нашата емаил адреса вечерва.

Минатиот период во два наврати објавивме текстови, преку кои на јавноста но и на МВР им се сугериравме за незаконското работење на гореспомематата, информација ја добивме преку свиркач.

Дел од колегите на “мешетарката” се обидоа да извршат притисок по однос на претходно објавените текстови, но сепак ние сме да алармираме за абнормалните појави.

Уште еднаш ја повикуваме внатрешна контрола да ги испита наводите за незаконското работење на С.П.Д.