Млад човек бил однесен на лекување откога убил и обезглавил куче во Крагуевац.

Немилиот настан се случил во населбата Бресница кога млад човек од засега непознати причини решил да убие куче, а потоа му ја отсекол главата.

Како што пишуваат медиумите, тој сакал да ги убие членовите на своето семејство, но тоа не се случило бидејќи младиот човек бил префрлен на лекување.