Гоца си го одлежа своето. Ќе може да шета со чист образ.

И се смени – на потешкиот начин.

Вагата натежна само врз неа и врз Миле, но и врз луѓето од ,,27 април”, а оние кои украдоа народни милијарди и милијарди – избегаа или си ја купија слободата.

Вторите ќе живеат во страв до крај на живот и мора да си купуваат дури и лажни пријателства со украдениот кеш, поинаку ќе нема ни кој муабет да им прави.

Од денеска таа е на слобода и точно знае кои и се вистински пријатели.

Гоца е Феникс, се издигна од пепелта на оние кои ја гонеа и и` цртаа судбина – облечени во бело, викани ,,ангели”, а корумпирани и прљави како црн ѓавол.

Да не потпишеше Груевски сé во Пржино, немаше да постои ниту Заев, а ни последователните настани. ФАКТ! Тоа е ефектот на домино.

 

Пишува: Јорданка Ивановска-Јоци