Убав почеток на денот!

Во целaва збрка и трчање со предизборните активности, да потрчаш, но за нешто друго, е ептен добредојдено!

Разбистрив глава, истрчав со сопругата Андријана на новата тартан патека на стадионот во Крива Паланка и веќе сум на пат кон нови средби со вас, граѓаните во Кочани и Пробиштип.

Најдобрите идеи доаѓаат токму од вас. Вие сте мојата инспирација да променам нешто во нашава татковина.

Политиката мора да им служи на граѓаните, на Македонците им е преку глава да и служат на политиката.

Можеме да го оствариме тоа! Дајте ми ја поддршката во оваа моја битка