Новоизбраниот претседател на Владата, Талат Џафери, за денеска, со почеток во 12:00 часот, ја закажа првата седница на новоизбраниот владин состав.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето на седницата.