Пред неколку дена споделив фотографии од отворањето на првиот пешачки мост на река Брегалница во Делчево, но овие нови ноќни ремек-дела морам исто така да ги споделам.

Да продолжиме да го разубавуваме истокот и понатаму. Имаме уште многу за правење. Можеме уште повеќе и уште подобро

ФБ статус на Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.