asd

Д-р Зафировиќ: Да изградиме систем врз база на професионализам, стручност и посветеност на секој...

Докажан професионалец во сферата на здравството, со повеќе од 13 годишно искуство во работа со пациенти, Д-р Зафировиќ е специјалист по абдоминална хирургија во...

Мими Стојановска – „Слушај книга, читам за Вас“

По професија филозоф, во душа непоправлив оптимист. Мими Стојановска, 34 годишна скопјанка, сопруга и мајка на две деца, од неодамна отвори свој јутјуб канал...

Интервју со Миа Мустафа од “Пинкови ѕвездички”

Разговараше: Виктор Азманоски Од кога Миа се занимава со пеење ? Миа: Па од кога знам за себе се занимавам со пеење, или од мојата петта...

Интервју со Директорката на Централен регистар Марија Бошковска-Јанковски

Разгораваше: Виктор Азманоски Каква е моменталната состојба на Централниот регистар, условите за  работа, во која насока планирате да ја вложите добивката од минатата година ? Бошковска-Јанковски:...

Сашо Ристовски: Реваншизам во театарот не смее да има, нашата партија се вика “Театар...

Интервју со директорот на Театар Комедија, Сашо Ристовски. Разговараше: Виктор Азманоски Директоре што се смени со вашето доаѓање на директорската позиција во театар Комедија ? Ристовски: Најзначајно...

Препорачано

Актуелно