“Сношти после 23 часот го има напуштено нашиот дом Ако некој ја има видено ве молам контактирајте ме ! Носи светли долни тренерки и вентијага сива црна ило некоја темна боја !!” стои во апелот на семејството на 50 годишната Весна Николоска од Прилеп.

Последно била облечена како на фотографијата.

Доколку имате било какво спознание јавете се на следните телефонски броеви: 075480598

076473193

070565330

Или во најблиската полициска станица.

Во моментов прилепчани доброволно се собираат околу езеро со помагала ламби такви со цел да се најде Весна!