Директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство заедно со заменикот директор во агенцијата денес издале налог за месец април да се пресметаат и исплати плата од 14.500 денари, согласно владиниот предлог.

“Како директор на Агенцијата за храна и ветеринарство заедно со заменикот директор во агенцијата дадовме налог нашите плати за месец Април да се пресметат и исплатат по 14 500 ден.

Сега уставен нека не тужи зошто сме направиле таква неуставна пресметка.”, напиша на ФБ, Зоран Атанасов, директор на Агенцијата за храна и ветеринарство.