“Со цел зголемување на задоволството и задоволување на потребите на пациентите, Клиничката болница “Аџибадем Систина” има потреба од стилист за коса”, стои на веб страницата на болницата.

На социјалните мрежи се поставува прашањето дали приватната болница ќе ја трансформира дејноста во салон за убавина ?

Потребните квалификации за стилистот за коса прочитајте ги ТУКА.