ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар и општина Чучер Сандево

Во период од 08,30 до 13,00 часот дел од улицата Славејко Арсов и Рилски Конгрес во општина Центар ќе нема струја, а од 09,00 до 15,00 часот корисниците од село Горно Оризари, Златомир, каменоломот на Гранит во општина Чучер Сандево ќе останат без електрична енергија.