Не е точно дека досега министер за внатрешни работи никогаш не бил во ОВР Неготино и ОВР Кавадарци.

За волја на вистината, токму на денешен ден Оливер Спасовски и јас како негов тогашен советник сме оствариле посети.
Во прилог се фотографиите од коишто јавноста може да се увери. Впрочем, мојата последна посета беше на терен со полициските службеници од Неготино, на 14.02.2024

Продолжуваме!