По минатонеделната случка со вербално нападнатата полицајка од страна на функционерот на ДУИ денес на фејсбук излезен ново видео со наслов “Жените го враќаат ударот – Жена се тепа со “пајак” во Скопје”.

Наравоучение: СО ЖЕНА НИ ПАЈАКОТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА КРАЈ !