Демонтранти од Австралија облечени во патриотска облека со знамето со сонцето од Кутлеш, запалија слика од премиерот Зоран Заев. На снимката се слушаат зборови „Подобро еден предавник да го нема отколку цела Македонија“.

На снимката може да се чуе смеа и песна „Оган да го гори“.

Видеото вирално се шири по социјалните мрежи.